Cave Office and Data Center

Cave Office and Data Center

If I ever end up working an office job, I hope to god that it is in this office. It is an office and data centre for a Swedish internet service provider. It was built into an existing atomic bomb shelter placed some 30 meters under the streets of Stockholm. Despite the rocky walls, the designer created a comfortable environment with living green accent walls, coloured lighting and contemporary furnishing. The result feels very high-tech, yet eco-minded all at once.

Advertisements

~ by callumtyson on October 28, 2012.

Tell me what you think...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: